Samenwerkingen

Om het volledige pakket aan te kunnen bieden, ben ik nauwe samenwerkingen aangegaan met tekstschrijvers en fotografen door het hele land!

Zo heb ik voor iedere (startende) ondernemer een fotograaf in de buurt beschikbaar, waarvan ik zeker weet dat deze fotograaf de perfecte kwaliteit levert.

Kijk bij jouw provincie en zie met welke fotograaf ik samenwerk!

Wil jij een website laten maken en direct mooie foto’s hiervoor laten maken?

Ben jij benieuwd welke geweldige fotograaf ik beschikbaar heb in jouw regio?

Kijk bij jouw provincie en zie met welke fotograaf ik samenwerk!

Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Zuid-Holland Utrecht Zeeland
|

"Ik was opzoek naar een profesioneel logo voor mijn kapsalon. Wendy is gelijk aan de slag gegaan en ik kreeg dezelfde dag nog 6 concepten. Na 1 aanpassing was ik al super tevreden en was het logo precies wat ik voor ogen had!"

– Elina Wijnands – hair • brows • jewels

"Wendy weet van aanpakken, heeft oog voor detail en weet met haar creatieve blik je merk echt tot leven te brengen. Als je zelf door de bomen het bos niet ziet, brengt zij structuur aan en komt direct voor je in actie! Ze is niet bang om je feedback te geven zodat jouw merk echt tot z’n recht komt."

– Club BE it

"Wendy heeft mij enorm goed geholpen met mijn logo, kaartjes en website. Ze weet daarin aan te sluiten op mijn wensen en behoeften om snel tot een mooi en professioneel resultaat te komen. Ze heeft een mooie balans tussen vragen wat je wilt en het geven van advies en ideeën. WEN-Design geeft gegarandeerd een fantastisch resultaat!"

– Holistisch Praktijk van der Ziel

"Wendy heeft mij volledig ontzorgt. Van logo tot lay out, tot volledige huisstijl. Ze voelt heel snel aan waar je naar op zoek bent en maakt dit tot een prachtig geheel. Flyers, visitekaartjes, complete pakketten, bij WEN Design ben je echt in goede handen. De verbinding die ze met jou maakt, zorgt voor een perfect en natuurlijk eindresultaat!"

– Inside Holistic Healing

"Zij heeft door haar deskundige inbreng en het meedenken mijn zaak uitstekend op de kaart gezet. Ik heb daar nu nog steeds profijt van."

– A. Hulshof Milieu Specialist