Over WEN Design

Wat meer over WEN Design, of eigenlijk Wendy zijn…

ik ben wendy

Ik ben het creatieve brein achter WEN Design.
Ik heb het altijd al leuk gevonden om nieuwe dingen te ontwerpen, bedenken en creëren. Als kind maakte ik al zelf kleding voor de Barbies, later heb ik de mooiste huizen gebouwd in de Sims en als tiener heb ik mezelf geleerd hoe ik websites moest maken. Als ik maar bezig kon zijn met nieuwe dingen creëren.

Inmiddels ben ik volwassen, heb ik de benodigde opleidingen en cursussen gevolgd en woon ik met mijn man en onze kinderen in een mooi huis in Maarssen. Wel een huis waarin ik regelmatig ook schuif met de meubels, de muren een ander kleurtje geef of voor een compleet nieuwe inrichting ga. Als ik maar bezig kan zijn met iets nieuws!

|

"Ik was opzoek naar een profesioneel logo voor mijn kapsalon. Wendy is gelijk aan de slag gegaan en ik kreeg dezelfde dag nog 6 concepten. Na 1 aanpassing was ik al super tevreden en was het logo precies wat ik voor ogen had!"

– Elina Wijnands – hair • brows • jewels

"Wendy weet van aanpakken, heeft oog voor detail en weet met haar creatieve blik je merk echt tot leven te brengen. Als je zelf door de bomen het bos niet ziet, brengt zij structuur aan en komt direct voor je in actie! Ze is niet bang om je feedback te geven zodat jouw merk echt tot z’n recht komt."

– Club BE it

"Wendy heeft mij enorm goed geholpen met mijn logo, kaartjes en website. Ze weet daarin aan te sluiten op mijn wensen en behoeften om snel tot een mooi en professioneel resultaat te komen. Ze heeft een mooie balans tussen vragen wat je wilt en het geven van advies en ideeën. WEN-Design geeft gegarandeerd een fantastisch resultaat!"

– Holistisch Praktijk van der Ziel

"Wendy heeft mij volledig ontzorgt. Van logo tot lay out, tot volledige huisstijl. Ze voelt heel snel aan waar je naar op zoek bent en maakt dit tot een prachtig geheel. Flyers, visitekaartjes, complete pakketten, bij WEN Design ben je echt in goede handen. De verbinding die ze met jou maakt, zorgt voor een perfect en natuurlijk eindresultaat!"

– Inside Holistic Healing

"Zij heeft door haar deskundige inbreng en het meedenken mijn zaak uitstekend op de kaart gezet. Ik heb daar nu nog steeds profijt van."

– A. Hulshof Milieu Specialist
WEN Design

Ik ga graag voor je aan de slag

Ik vind het heerlijk om voor anderen aan de slag te gaan. Op basis van jouw wensen maak ik een mooi logo, een complete huisstijl of zelfs een website. Ik zorg ervoor dat ik iedere keer weer verrassend ben, zolang het maar aan jouw wensen voldoet!

Ik ben benieuwd wat jouw wensen zijn en waar ik jou bij kan helpen. Neem gerust contact met mij op, zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen!