Waar zou Wendy zijn?

Iedere week een nieuwe omgeving, nieuwe ideeën, nieuwe energie, nieuwe mensen om mij heen!

Ben jij ook op zoek naar een fijne werkplek?
Voor mijn ervaring en nog meer mooie plekken en evenementen waar ik kom, lees dan mijn blogs!

WEN Design - Waar zou Wendy zijn
WEN Design - Waar zou Wendy zijn

Mijn start als ZZP-er!

Vanaf deze week is mijn leven als volledig zelfstandige professional echt van start gegaan! Na een verkwikkende vakantie ben ik nu volledig toegewijd aan mijn dromen en doelen.

De beslissing om mijn vaste baan op te zeggen was niet eenvoudig, maar ik wilde de vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil. Mijn plan is om elke week op een andere locatie te werken, omdat ik geloof dat nieuwe omgevingen, ideeën en mensen mijn creativiteit zullen stimuleren.

Ik neem jullie graag mee op mijn reis, dus volg mijn Instagram-account om te ontdekken waar ik elke week werk! De bestemming voor volgende week staat al vast, en ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

En vandaag? Ondanks dat de kinderen nog vakantie hebben, werk ik lekker thuis, genietend van de zon in de tuin! ☀️ Heb jij een geweldige plek in gedachten waar ik zou moeten werken? Laat me in de reacties weten welke plekken ik echt moet bezoeken! Bij voorkeur in de provincie Utrecht, maar ik sta open voor suggesties van overal!

Ik wens jullie allemaal een fijne dag!

PS. Benieuwd naar wat ik allemaal doe en heb gedaan? In de komende weken deel ik mijn mooie opdrachten met jullie! En vergeet niet, laat me weten welke plekken ik echt moet ontdekken! 🌍

Volg mij op Instagram!

#ZZP #flexplekken #flexwerken #zelfstandigprofessional