Waar zou Wendy zijn?

Iedere week een nieuwe omgeving, nieuwe ideeën, nieuwe energie, nieuwe mensen om mij heen!

Ben jij ook op zoek naar een fijne werkplek?
Voor mijn ervaring en nog meer mooie plekken en evenementen waar ik kom, lees dan mijn blogs!

WEN Design - Waar zou Wendy zijn
WEN Design - Waar zou Wendy zijn

Co-werkdag in de Coachlounge

Vandaag heb ik een co-werkdag gehad bij de Coachlounge in Breukelen. Het was een geweldige ervaring waarbij ik niet alleen mijn werk kon doen, maar ook andere ondernemers kon ontmoeten en van elkaars expertise kon leren.

Een warm welkom

De dag begon met een korte kennismaking en ik moet zeggen dat het gelijk goed begon. Ik kwam erachter dat ik veel gemeen had met naamgenoot @wendyantonious, die een compleet andere branche vertegenwoordigt dan ik. Van onze liefde voor haver cappuccino tot zelfs het begin van ons telefoonnummer (en nee, dan bedoel ik natuurlijk niet alleen de 06 😆), er waren verrassend veel overeenkomsten tussen ons!

Uitproberen van een nieuw spel

Tijdens de co-werkdag kregen we ook de kans om een nieuw spel uit te proberen. Joska van @passion4guests presenteerde haar nieuwste spel en we waren enthousiast om het uit te testen. Het was erg leuk om betrokken te zijn bij het proces en feedback te kunnen geven.

Het woord van de dag: iteratief

Jurgen van @pinkcactus.coach zorgde ervoor dat “iteratief” het woord van de dag werd. Hij introduceerde dit concept tijdens een inspirerende sessie en legde uit hoe belangrijk iteratie is in ons werk als ondernemers. Het was verfrissend om nieuwe inzichten te krijgen en te leren van iemand met zoveel ervaring.

Professionele ondersteuning

Tijdens de co-werkdag vertelde Kelvin van @powerbeyondthoughts dat hij zijn logo niet professioneel genoeg vond, dus binnen een uur had ik al een opdracht binnen. We hadden de opdracht besproken en nog geen half uur later had ik een mooi logo voor hem ontworpen. Het was geweldig om te zien dat hij er zo blij mee was en het zelfs al naar de drukker stuurde voor zijn sponsorshirts!

Een dag met mijn partner

Wat deze co-werkdag extra speciaal maakte, was dat mijn eigen man, Martin van @new.life.coaching, ook aanwezig was. Het is geweldig om dit soort ervaringen samen te kunnen delen en elkaar te ondersteunen in onze ondernemingen. Wat is het toch ontzettend bijzonder dat we dit soort dingen nu samen kunnen doen! ❤️

Een aanrader: De Coachlounge

Als je op zoek bent naar een inspirerende werkplek waar je andere ondernemers kunt ontmoeten, dan kan ik de CoachLounge zeker aanbevelen! De ruimte is mooi, licht en biedt zowel privékamers voor 1-op-1-gesprekken als grotere vergaderruimtes. En het beste is dat co-werkdagen niet alleen geschikt zijn voor coaches, maar voor alle ondernemers.

Elke maand organiseert Coachlounge een co-werkdag, dus misschien zie ik je volgende keer wel hier! Het is een geweldige gelegenheid om te netwerken, nieuwe inzichten op te doen en productief te werken in een inspirerende omgeving.