Over mij     Portfolio    Tarieven    Contact                               .

Love to shoot

Kelly van der Pol fotografie is gevestigd in Herpen, Noord-Brabant. daar beschik ik over een kleine studio aan huis op de begane grond waardoor deze rolstoeltoegankelijk is. De interesse in fotografie is er bij mij altijd wel geweest, toen mijn dochter regelmatig model ging staan is mijn interesse in fotografie nog groter geworden en is mijn hobby uitgelopen tot een bedrijf. Naast fotograferen in mijn studio fotografeer ik ook graag op locatie en ben ik inzetbaar voor bruiloften door het hele land en in overleg ook in het buitenland.

 

Photograph is the memory of our live

Tijdens een shoot doe ik mijn best om jou/jullie zo goed mogelijk op jullie gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren, ik neem hier dus ook graag de tijd voor. Mijn doel is om samen met jou/jullie te gaan voor een prachtige blijvende herinnering. ​Daarbij hou ik erg van een natuurlijke stijl.

Je kunt bij mij terecht voor portret, familie, newborn / zwangerschap, portfolio/casting en bruidsfotografie. Heb je iets anders wat je graag gefotografeerd wil hebben? Neem dan zeker even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

“I don’t shoot what it looks like I shoot what it feels like.

Afgelopen november heeft mijn dochter een groepsshoot gedaan bij Kelly. Een groep jonge meiden en jongens allemaal mooi vastleggen is een flinke uitdaging maar het resultaat was top! Zowel de portretten van mijn dochter alleen als de groepsfoto’s waren werkelijk prachtig. Complimenten Kelly!!

– Jannemiek Hanszens – Sprong

Een hele leuke shoot gehad met Kelly. Met het herfstzonnetje in het mooie Ravenstein. Kelly heeft een fijne, rustige uitstraling en Tibbe voelde zich op zijn gemak. Er is ruimte voor eigen inbreng en Kelly neemt de tijd voor je. Mooie foto’s als eindresultaat!

– Nienke Stribos

Contact

Neem contact met mij op

Top