Oeps!

Het lijkt erop dat je verdwaald bent in de digitale wildernis. Geen zorgen, zelfs de beste ontdekkingsreizigers hebben wel eens een verkeerde afslag genomen. Laten we samen terugkeren naar de bewoonde wereld. Ga terug naar de homepage en laten we op avontuur gaan!

Wil je niet terug naar het begin?

Ik begrijp dat je niet altijd terug naar de start wilt. Je kunt
altijd rechtstreeks contact met mij opnemen als je hulp nodig hebt, of ontdek de verschillende pakketten hieronder.
Ik help je graag verder!

selma hov
selma hov
10/11/2023
Wendy heeft een supermooie website voor mij gemaakt. De samenwerking verloopt soepel en mijn idee voor de website heeft ze prachtig uitgewerkt.
sisterama1
sisterama1
09/11/2023
Wendy heeft mij geweldig geholpen met het maken van een website. Ze heeft goede tips over de indeling en is erg goed in vormgeving. Een aanrader!
Christina van der Ziel
Christina van der Ziel
05/10/2023
Wendy heeft mij enorm goed geholpen met mijn logo, kaartjes en website. Ze weet daarin aan te sluiten op mijn wensen en behoeften om snel tot een mooi en professioneel resultaat te komen. Ze heeft een mooie balans tussen vragen wat je wilt en het geven van advies en ideeën. WEN-Design geeft gegarandeerd een fantastisch resultaat!
Stefanie Wouters-Kersten
Stefanie Wouters-Kersten
14/09/2023
Ik ben heel blij met Wendy! Ze luisterd, reageerd snel, is secuur en maakt een hele toffe website! Binnen 1 maand is er een hele nieuwe website online die ook nog eens super tof is en alles werkt! Heb je een website bouwer nodig dan ben je bij Wendy aan het goede adres.
Marieke Bos
Marieke Bos
01/09/2023
Hele fijne service. Super snelle levering
Kelvin Wolken
Kelvin Wolken
27/08/2023
Wendy heeft me geholpen aan een nieuw logo, ze luisterde heel goed naar mijn verhaal, wist me te adviseren met kleuren en had binnen een half uur al een eerste voorstel.
Kelly van der Pol
Kelly van der Pol
05/08/2023
Heel fijn dat Wendy mijn website heeft gemaakt! Luistert goed naar je wensen en neemt er de tijd voor. Gaat door totdat je tevreden bent en houd je op de hoogte van vorderingen. Heel blij mee!
Jan-Wim Kanis
Jan-Wim Kanis
09/07/2023
Wendy heeft voor mij een nette zakelijke website gemaakt waar ik erg tevreden mee ben.
Arianne Van heeswijk
Arianne Van heeswijk
10/06/2023
Echt een hele mooie website en logo gemaakt . Daarnaast ook heel begripvol en medelevend geweest. Ben echt mega blij met het het resultaat van de website had niet beter kunnen worden
Sanne Peters
Sanne Peters
12/05/2023
Wendy heeft mij goed geholpen al mijn hersenspinsels te ontrafelen en dit vervolgens in een mooi ontwerp om te zetten. Blij met het resultaat.